Buurkracht Oss project isolatie

Op 29 november heeft buurtteam Ussen/Loovelt een Buurkracht bijeenkomst gehouden met als thema Het isoleren van je woning.  Dit in het kader van energiebesparing. Er zijn vier vormen van isolatie besproken: spouwmuur-, vloer-, dak-, en glasisolatie.

Na het vergelijken van diverse offertes van bedrijven uit de regio heeft het buurtteam twee bedrijven uitgekozen die de beste offertes leverden qua prijs, kwaliteit, dienstverlening en keurmerk. Het team heeft met deze bedrijven kortingen afgesproken variërend van 10-15% op glas en 18% op kozijnen tot 20 à 25% op spouwmuurisolatie. De actie loopt tot en met de maand mei en mensen uit heel Oss mogen meedoen.

Wilt u mee doen?

Wilt u gebruik maken van het aanbod? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met:

Duits Isolatie in Nijmegen voor dak-, vloer,- en spouwmuurisolatie, telefoon: 024 373 47 11

Langenhuizen uit Heesch voor glas en kozijnen, telefoon: 0412 45 24 44

Geef aan dat u instapt via het Buurkracht-project.

U kunt ook een e-mail sturen naar buurkracht.ussen.loovelt@gmail.com.

Subsidie

Het is mogelijk om voor meer isolatievormen een plan te maken.  Daarbij is het soms beter om eerst de kozijnen en of het glas te vervangen. Bijvoorbeeld als u ook de spouwmuur laat (na)isoleren. Na twee isolatiemaatregelen komt u in aanmerking komen voor subsidie volgens de SEEH regeling. Alle informatie hierover en over het Project Isolatie is te vinden via de buurkracht-app en de nieuwe website.