Duurzaam Wonen Spreekuur

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doe je dat? De adviseur van energieloket Brabant Woont Slim kan jou helpen. Op donderdag 1 oktober van 18.00 – 20.00 uur is er een Duurzaam Wonen Spreekuur. Dit spreekuur is in het gemeentehuis en is gratis.

De spreekuren zijn op de volgende donderdagen: 5 november en 3 december.

Vooraf inschrijven

Voor het spreekuur moet je je inschrijven, dat kan tot dinsdag 29 september uur op www.brabantwoontslim.nl/spreekuuross.

Duurzame Huizen Route

Iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen kan op 31 oktober een bezoek brengen aan een duurzaam huis. Met een speciaal inschrijfsysteem worden de bezoekers in kleine groepen verspreid over de dag ontvangen. We willen dit jaar samen met de huiseigenaren nóg meer mensen inspireren en op weg helpen richting duurzaam wonen.

Duurzaam Wonen Spreekuur

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doe je dat? De adviseur van energieloket Brabant Woont Slim kan jou helpen. Op donderdag 5 november van 18.00 – 20.00 uur is er een Duurzaam Wonen Spreekuur. Dit spreekuur is in het gemeentehuis en is gratis.

Het spreekuur is ook op donderdag 3 december.

Vooraf inschrijven

Voor het spreekuur moet je je inschrijven, dat kan tot dinsdag 3 november 15.00 uur op www.brabantwoontslim.nl/spreekuuross.

Duurzame Huizen Route

Iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen kan op 7 november een bezoek brengen aan een duurzaam huis. Met een speciaal inschrijfsysteem worden de bezoekers in kleine groepen verspreid over de dag ontvangen. We willen dit jaar samen met de huiseigenaren nóg meer mensen inspireren en op weg helpen richting duurzaam wonen.

Duurzaam Wonen Spreekuur

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doe je dat? De adviseur van energieloket Brabant Woont Slim kan jou helpen. Op donderdag 3 december van 18.00 – 20.00 uur is er een Duurzaam Wonen Spreekuur. Dit spreekuur is in het gemeentehuis en is gratis.

Vooraf inschrijven

Voor het spreekuur moet je je inschrijven, dat kan tot dinsdag 1 december 15.00 uur op www.brabantwoontslim.nl/spreekuuross.