Informatieavond Oss Isoleert

Eén van de beste manieren om energie te besparen is door het isoleren van uw woning. En het is ook nog beter voor uw portemonnee. Isolatie van glas, muur, vloer en dak levert u namelijk gelijk besparing op uw energiekosten op. Heeft u een woning met een bouwjaar eerder dan 1977 en nog geen spouwmuurisolatie? Wilt u hier meer over weten? Dan nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst van Oss Isoleert op <B>maandag 14 januari<P> om 20.00 uur in het gemeentehuis.

Samen isoleren en besparen

Tijdens de bijeenkomst legt de heer Marc Verbeeten van De Verbinding uit hoe spouwmuurisolatie wordt aangebracht. Ook laat hij zien dat goede spouwmuurisolatie voor een aantrekkelijke prijs mogelijk is. Dat kan als u dat samen met een aantal woningeigenaren in Oss laat doen.

BrabantWoontSlim en ECO

Bij deze bijeenkomst zijn ook mensen van BrabantWoontSlim en de Energiecoöperatie Oss aanwezig. U kunt bij hen terecht om een afspraak te maken voor overleg over uw andere vragen over energiebesparing en duurzame energie voor uw woning. Denk hierbij aan dubbel glas, zonne-energie of warmtepomp.

Warmetruiendag

Elke graad lager bespaart 6 procent energie én 6 procent CO2. Elke (besparings)actie heeft dus enorm veel impact. Ook op de lange termijn. Zo gaat één op de vijf deelnemers na Warmetruiendag bewuster om met energie, blijkt uit onderzoek. Wat Warmetruiendag betreft is het dan ook elke dag Warmetruiendag.

Klimaatverbond Nederland wil op de Dag van de Duurzaamheid van de gelegenheid gebruik maken om alle bedrijven en organisaties dit jaar op te roepen om hun klimaatambities en energiebesparingssuccessen op www.warmetruiendag.nl te delen: samen energie besparen geeft energie!