Duurzame Huizen Route

Wil je aan de slag met het verduurzamen van jouw woning maar weet je niet waar te beginnen? Huiseigenaren in de gemeente Oss vertellen je graag meer over hun ervaringen en openen hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 november.

Bekijk welke woningen er bij jou in de buurt opengaan en meld je aan voor de woning van jouw keuze op www.duurzamehuizenroute.nl/oss. 

 

Adviseur Brabant Woont Slim

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doe je dat? Wat is mogelijk met jouw woning? Wat kun je nu doen met het oog op de toekomst? Waar moet ik beginnen met isoleren, leggen van zonnepanelen? Met deze vragen kan de adviseur van energieloket Brabant Woont Slim jou helpen. Op donderdag 7 november van 18.00 – 20.00 uur is er een Duurzaam Wonen Spreekuur. Dit spreekuur in het gemeentehuis en is gratis.

Voor het spreekuur moet je je inschrijven, dat kan tot dinsdag 5 november.

Duurzame Huizen Route

Wil je aan de slag met het verduurzamen van jouw woning maar weet je niet waar te beginnen? Huiseigenaren in de gemeente Oss vertellen je graag meer over hun ervaringen en openen hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 9 november.

Bekijk welke woningen er bij jou in de buurt opengaan en meld je aan voor de woning van jouw keuze op www.duurzamehuizenroute.nl/oss. 

 

Informatieavond Isolatie

Buurtteam Ussen/Loovelt organiseert een informatieavond over isolatie op vrijdag 29 november om 19.30 uur in wijkcentrum De Hille. Het project Isolatie is gericht op een aantal buurten in de wijk Ussen, maar iedereen in Oss mag meedoen. U kunt zich alvast aanmelden als deelnemer in de Buurkracht-app/(website) te downloaden via de Play/appstore. Het verplicht u tot niets, maar u blijft beter op de hoogte.

Adviseur Brabant Woont Slim

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doe je dat? Wat is mogelijk met jouw woning? Wat kun je nu doen met het oog op de toekomst? Waar moet ik beginnen met isoleren, leggen van zonnepanelen? Met deze vragen kan de adviseur van energieloket Brabant Woont Slim jou helpen. Op donderdag 12 december van 18.00 – 20.00 uur is er een Duurzaam Wonen Spreekuur. Dit spreekuur in het gemeentehuis en is gratis.

Voor het spreekuur moet je je inschrijven, dat kan tot dinsdag 10 december.