Energie Coöperatie Oss

De Energie Coöperatie Oss zet zich in voor een energieneutraal Oss. Wij staan voor verantwoord omgaan met energie en het realiseren van lokale duurzame energieprojecten. Dit vanuit de kracht, ondersteuning en expertise van inwoners en bedrijven van de gemeente Ossen alle kernen. In het stookseizoen 2015-2016 won De Energie Coöperatie Ossde virtuele wedstrijd van het Klimaatstraatfeest.

Eerder organiseerde de coöperatie een aantal energiemarkten, bijvoorbeeld in Berghem en Demen. We hebben een collectief zonnedak gerealiseerd bij sporthal Mondriaan. En we zoeken een nieuw dak, om nog meer deelnemers hieraan mee te laten doen! We geven energieadvies aan huis en hebben een stroomontdek kist, vol energiebesparende middelen om even te proberen, te leen. Op onze website is een Overstapservice, om makkelijk over te stappen op een goedkopere groene energieleverancier. En we zetten ons in voor participatie bij windenergie.

Paspoort

Wie
Energiecoöperatie Oss
Categorie
Planet
Global Goal
Betaalbare en duurzame energie
Duurzame steden en gemeenschappen
Klimaatactie
Doel
Zet zich in voor een energieneutraal Oss.
Resultaten
Energiemarkten in Berghem en Demen. Collectief zonnedak op sporthal Mondriaan. Stroomontdekkist oom te bekijken waar je op kunt besparen.