Zomervakantiepakket met vakantieuitjes voor kinderen

De Juniors en Jongeren van Global Goals Oss wilden iets doen voor de kinderen die eten krijgen van de Voedselbank. De zomervakantie die eraan komt zorgde voor de perfecte aanleiding voor actie. De Juniors en Jongeren hebben een aantal leuke zomeractiviteiten geregeld voor de kinderen die gebruik maken van de Voedselbank. Woensdag 21 juli overhandigden de Juniors en Jongeren de vrijkaarten en de traktaties aan de Voedselbank.

Er zijn vier uitjes voor de zomervakantie mogelijk gemaakt. Mede dankzij een donatie van UMS, een bijdrage van Global Goals Oss, de gemeente Oss en de tegemoetkoming van de verschillende organisaties voor gratis of gereduceerde entreebewijzen. Bato Makelaars Oss en Fairtrade gemeente hebben daar nog een lekkere traktatie bij gedaan.

Zomerpakket

Het zomervakantiepakket bestaat uit vrijkaarten voor:
• Kinepolis Oss,
• De Geffense Plas,
• Speeltuin Elckerlyc
• Bowlingbaan Rusheuvel

De Juniors en Jongeren van Global Goals Oss zijn al deze partners zeer dankbaar voor de medewerking aan dit project. Ze hopen dat de kinderen zo een leuke zomer tegemoet gaan.

Samenwerken

Ook de Voedselbank is erg blij met het initiatief. Ze zijn trots op alle partijen die het mogelijk hebben gemaakt om de vakantie voor de kinderen van de Voedselbank een leuke en gezellige tijd te maken. Henk Snijders, bestuurslid PR en Communicatie, zegt dat dit ook laat zien waar Oss sterk in is: “samenwerken”. De Voedselbank vindt het ook mooi dat de Juniors en Jongeren zich zo hebben ingezet voor hun leeftijdsgenootjes die het wat minder goed hebben. Daarmee laten ze zien dat ze omkijken naar hun gemeenschap. “Ze verdienen echt een compliment”. Snijders hoopt dat verschillende partijen zich vaker willen verbinden om iets leuks te doen voor de klanten van de Voedselbank.

Wij zetten ons met deze actie in voor een drie Global Goals:

       

En we wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe!

Namens de werkgroep Juniors en Jongeren van Global Goals Oss
Nienke, Phuong-Loan, Fleur, Norah, Lonne en Annelieke.