Dag van de Democratie

Dag van de Democratie willen we vieren!

Doe mee aan de fotowedstrijd!

Op 9 september vieren we in Oss de Dag van de Democratie. Met een belangrijke reden: besef hoe belangrijk het is dat je in vrijheid je stem kunt laten horen. In Oss willen we deze dag met iedereen vieren! Dat doen we met allerlei activiteiten op de Heuvel in het centrum van 11.00 – 16.00 uur. Een van de activiteiten is een fotowedstrijd. Doe mee en laat zien wat democratie voor jou betekent!

Fotowedstrijd en tentoonstelling

Doe mee aan de fotowedstrijd! Wat is voor jou democratie? Is dat een powervrouw- of man? Is dat een muzikale of lokale held, jouw vrijheid of samen zijn met anderen? Laat het zien in een foto! Stuur deze foto van minimaal 2 MB voor woensdag 6 september naar raadsgriffie@oss.nl. Een deskundige jury kiest de beste foto’s uit voor een expositie in Café Cunen van Museum Jan Cunen. Ook het publiek mag op 9 september een favoriete foto uitkiezen.

 Leuk programma!

Voor de Dag van de Democratie hebben we samen met onder andere het jeugdcollege, de jongerenraad, politieke partijen en pers een mooi programma opgesteld. Naast de fototentoonstelling zijn er activiteiten voor kinderen en jongeren, een quiz, je kunt speeddaten met onze gemeenteraadsleden en nog veel meer! Meer informatie hierover volgt binnenkort.