Samen isoleren in Oss

Samen met de gemeente Oss organiseert het Regionaal Energieloket een inkoopactie voor vloer-, bodem-, dak- en spouwmuurisolatie. 16 mei 2022 is er een online informatiebijeenkomst over isolatie, de inkoopactie en mogelijke subsidies. Iedereen kan dan ook vragen stellen. Op regionaalenergieloket.nl/acties staat de link om je aan te melden en vind je ook een informatiepakket over isolatie en de actie.

“Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Hierdoor blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woon je prettiger en gebruik je minder energie. Zo kun je tot honderden euro’s per jaar op je energierekening besparen en het klimaat helpen. De gemeente Oss helpt je daar graag bij.” Peter Mertens Programmamanager Energietransitie Gemeente Oss.

Online informatieavond

Op 16 mei om 19.30 uur is er een online informatiebijeenkomst waar je meer hoort over de isolatieactie en subsidies en leningen die je kunt aanvragen. De gemeente, het Regionaal Energieloket en de isolatiebedrijven zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. De bijeenkomst is na 16 mei terug te kijken. Dan kun je alleen geen live vragen stellen. Zo meld je je (vooraf) aan voor de informatieavond:

  1. Ga naar regionaalenergieloket.nl/acties;
  2. Vul je postcode in;
  3. Klik op ‘Samen Isoleren in Oss’;
  4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’ en ontvang een e-mail met de link.

Inschrijven voor de inkoopactie

De informatiebijeenkomst en het informatiepakket geven je veel informatie over isolatie en de inkoopactie. Meld je je aan voor de inkoopactie dan bekijkt de installateur of je woning geschikt is voor isolatie. Je ontvangt een persoonlijke offerte. Daarna beslis je of je mee wilt doen en je woning laat isoleren. Aanmelden voor de actie kan vanaf 25 april en tot 22 juni 2022.

Makkelijk en voordelig energie besparen

De gemeente Oss wil het je makkelijk maken om energie te besparen. Bij deze isolatieactie heeft het Regionaal Energieloket een zeer ervaren isolatiebedrijf uit de regio gekozen. Dit heeft een aantal voordelen.

  • Onafhankelijke technische specialisten hebben het aanbod in Oss en omgeving bekeken. De installateur is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.
  • Via de actie worden binnen een klein gebied veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf haar werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor krijg je een scherpe prijs.

Iedere woning is anders. Daarom krijg je altijd een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor jouw woning en wensen.

Oss Schakelt Door

De energiebesparingscampagne van gemeente Oss neemt in april thema isolatie op in de besparingskalender. Oss Schakelt Door verloot een cadeaubon van het Spahuys onder de deelnemers van de live online bijeenkomst. Meer informatie over de verschillende soorten isolatie en de inkoopactie vind je op www.ossschakeltdoor.nl/samenisoleren.