Denkt u mee voor het project de Meanderende Maas?

De dijk tussen Ravenstein en Lith wordt versterkt, de Maas krijgt meer ruimte en het gebied wordt ontwikkeld. Het project Meanderende Maas richt zich op beide zijden van de Maas, dus zowel in Brabant als Gelderland, tussen de A50 bij Ravenstein en de sluis bij Lith. Met de versterking van de 25 kilometer lange dijk tussen Ravenstein en Lith, in combinatie met verruiming van de Maas, worden in de toekomst zo’n 270.000 mensen beschermd tegen overstromingen.

Heeft u een idee dat past bij het project Meanderende Maas? Bijvoorbeeld een suggestie voor het versterken van de dijk tussen Ravenstein en Lith? Of een initiatief om het gebied aantrekkelijker te maken? We horen het graag van u! U kunt op drie manieren meedenken en –doen.

Laat uw idee horen

U kunt uw initiatief of idee direct via deze site aandragen via de button boven de kaart. Eerder ingediende ideeën ziet u al gemarkeerd staan op de kaart van het gebied.

Meedenken of adviseren

Daarnaast kunt u meedenken over mogelijke projectscenario’s in de werkplaatsen, of adviseren in de klankbordgroep. Er hebben zich al mensen aangemeld. Die willen we hartelijk bedanken! We nemen met iedereen die zich opgeeft contact op. We horen uw mening graag! Kijk voor meer informatie op

www.meanderendemaas.nl