Ammanu: onverwoestbare LED-verlichting

Het verhaal van AMMANU begint in 2010. De oude vrienden Niels en Michel maken samen verschillende duiktrips. In de zeeën en oceanen is goed te zien dat de wereld in een rap tempo vervuilt. Goedkope (wegwerp)producten overheersen nog steeds op de markt. Maar dat moet anders, want de wereld vervuilt in rap tempo. En het kan ook anders, door de huidige kennis en technieken.

Eerlijk product

We maken een statement tegen de wegwerpmaatschappij. De eerste analoge elektronica, zoals de oude Philips radio, zijn een bron van inspiratie met een levensduur van 50 jaar. De tijd is rijp om als producent een eerlijk product te leveren dat bijdraagt aan een schonere wereld.

Vanuit deze missie ontwikkelt AMMANU LED-verlichting met een lange levensduur die hergebruikt kan worden. De productie staat in het teken van onverwoestbare cradle-to-cradle LED-armaturen.

Kennis delen

Kennisdeling en partnerschap is ons uitgangspunt. Samen met onze klanten ontwikkelen we slimme en optimale oplossingen voor hun verlichtingsvraagstuk. Omdat investeren in LED niet voor iedere organisatie die naar duurzaamheid streeft financieel haalbaar is, beiden wij de mogelijkheid om LED-verlichting te leasen. Bekijk hier het verhaal van AMMANU.

Paspoort

Wie
Ammanu LED Intelligence
Categorie
Planet
Global Goal
Betaalbare en duurzame energie
Duurzame steden en gemeenschappen
Eerlijk werk en economische groei
Partnerschap om doelstellingen te bereiken
Verantwoorde consumptie en productie