CyBe: 3D-printen – bouwen 4.0

Er is een groeiende vraag naar duurzaamheid in de bouw. CyBe Constructionspeelt in op de toekomst in het bouwen van duurzame woningen. Door middel van onze unieke manier van werken, genaamd ‘bouwen-4.0’, is het mogelijk om standaard maatwerk te bieden aan onze klanten.

Internationaal

Door partnerships in het buitenland is CyBe wereldwijd actief. Van Nieuw-Zeeland naar Marokko tot in Paraguay. Ook in Nederland is CyBe actief. Met de in-house ontwikkelde 3D betonprinters maken we het mogelijk om huizen 3D te printen. Ook is het mogelijk om rioolputten, straatmeubilair en kunstmatig rif te printen.

50% minder materiaal

Dit draagt bij aan een reductie van de CO2 uitstoot. Met het 3D printen zorgen we voor 32% lagere uitstoot ten opzichte van de traditionele bouw. Maar liefst 50% minder materiaal kan worden gebruikt door de efficiënte werkwijze van het printproces. Bovendien is er minder fysiek werk, wat bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Ook hierin is CyBe actief en werken medewerkers aan hun vitaliteit. Dat doen we bijvoorbeeld samen met Osse-ondernemer Theo Smits tijdens de wekelijkse yoga avonden! Have fun, be amazing, stay happy and live long!

Paspoort

Wie
CyBe
Categorie
Planet
Global Goal
Betaalbare en duurzame energie
Duurzame steden en gemeenschappen
Eerlijk werk en economische groei
Partnerschap om doelstellingen te bereiken
Verantwoorde consumptie en productie