Het Energiestation: duurzame bedrijven

Hoe het altijd ging, dat gaat niet meer. Het is belachelijk dat we nog steeds in een grotendeels wegwerpwereld leven. Waarom gaan producten geen leven lang meer mee? Waarom moet het overgrote gedeelte uit verre Aziatische landen komen?

Minder verspilling

We moeten niet op dezelfde verspillende voet verder leven. Duurzaam, ergonomisch, regionaal, retro en vintage zijn de nieuwe waarden. Deze mentaliteit pleit voor hergebruik en veel minder verspilling.

Slimme oplossingen

Wij zien de uitdaging om concepten, technieken en disciplines samen te brengen om tot nuttige en slimme oplossingen te komen. In het Energiestation werken gemotiveerde partijen samen. We geven ruimte aan fanatieke, innovatieve en nieuw denkende bedrijven die met elkaar de samenwerking aangaan.

Onder 1 dak

Slagvaardige teams die op basis van gelijkwaardigheid samenwerken. Met één overkoepelend dak en gedachtegoed. Onder dit dak faciliteren we alles door één overhead. Die plek is het Energiestation. Het woord energie omdat we te maken hebben met energie, synergie, elektro en innovatie. Een station is een verzamelpunt, gelegen aan het spoor. Een vertrekpunt voor samen zijn en samen werken.

In het Energiestation werken deze bedrijven samen:
Geurts van Kessel Elektrotechniek, Ammanu LED Intelligence,
Ammanu Medical, Fillie Laadsystemen, GewoonStroom Laadsystemen, Sensa Domotiqa, De Veer Verlichting & Argenturen, OX elektronische beveiligingssystemen

Paspoort

Wie
Coöperatieve werkplaats Het Energiestation
Categorie
Planet
Global Goal
Betaalbare en duurzame energie
Duurzame steden en gemeenschappen
Eerlijk werk en economische groei
Industrie, innovatie en infrastructuur
Klimaatactie
Partnerschap om doelstellingen te bereiken
Verantwoorde consumptie en productie