Haaks Campers: duurzame camper

Een nieuw duurzaam product uit Oss: de HAAKS camper. Deze camper combineert comfort met duurzaamheid en het echte buitengevoel. In het najaar van 2019 werd de eerste camper gebouwd. Ondertussen is ook het haaks NANO House een succesvolle ontwikkeling van Haaks.

Verantwoorde materiaalkeuze

Duurzaamheid zit bij deze unieke bouwers in het DNA. Door het hele procesloopt dit als een groene leidraad. Steeds wordt de meest verantwoorde materiaalkeuze gemaakt. De materialen en onderdelen worden als het ook maar enigszins mogelijk is, lokaal geproduceerd en ingekocht. Haaks bouwt campers op maat zodat de klant altijd de perfecte camper aanschaft

Zelfvoorzienend en full electric

Het gebruik van plastic proberen we zoveel mogelijk te vermijden. We kiezen voor betere alternatieven voor kunststof. De buitenkant van de camper is bijvoorbeeld helemaal van hout uit verantwoorde bronnen. Het woongedeelte van de camper is daarnaast zelfvoorzienend en full electric. Geen fossiele brandstoffen dus. Onze missie: Het recreëren in de natuur stimuleren en deze zo min mogelijk belasten!
Duurzame camper
Haaks Campers

Paspoort

Wie
Haaks Campers
Categorie
Planet
Global Goal
Betaalbare en duurzame energie
Duurzame steden en gemeenschappen
Eerlijk werk en economische groei
Industrie, innovatie en infrastructuur