Doe mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route

Veel mensen willen aan de slag met het energiezuinig maken van hun huis, maar waar begin je? Een verhaal van iemand uit de buurt helpt daarbij. Op zaterdag 2 en 9 november is het weer de Nationale Duurzame Huizen Route. Dan openen in het hele land huiseigenaren hun deuren. Een unieke kans voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met duurzaam bouwen en wonen. Heeft u een huis met bijvoorbeeld een warmtepomp, geïsoleerd, natuurlijke materialen gebruikt of zonnepanelen? En wilt u dit aan anderen laten zien en erover vertellen? Doe mee!

Elk verhaal is uniek

Gemeente Oss ondersteunt de Duurzame Huizen Route om samen met deelnemende huiseigenaren de inwoners te informeren over de voordelen van duurzaam wonen. Bezoekers horen ervaringen uit de eerste hand en ontdekken dat energiezuinig wonen ook voor meer comfort zorgt. Uit de enquête van de Duurzame Huizen Route blijkt dat veel bezoekers aan de slag gaan. “Elk verhaal is uniek en helpt je op weg om je eigen huis duurzamer te maken,” reageert een enthousiaste bezoeker.

Meld je aan!

De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in gemeente Oss en omgeving. Ervaringen met isolatie, warmtepomp, zonneboiler, gebruik van natuurlijke materialen of een geheel energiezuinige woning; elke ervaring telt! Een ervaringsverhaal van een huiseigenaar brengt duurzaamheid dichterbij en helpt anderen op weg. Iedereen die kennis wil delen, kan zijn huis aanmelden via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Huiseigenaren die mee doen op zaterdag 2 en 9 november ontvangen als blijk van waardering een bedankje en maken kans op een weekend weg.

www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden