Tijd voor zonnepanelen?

Gemeente Oss stuurde een brief naar inwoners met één hoofdvraag: Wil je gebruik maken van zonne-energie? Gery was zich al enige tijd aan het afvragen op welke manier hij kon verduurzamen. “In diezelfde brief stelde de gemeente nog drie vragen. Heb je er eigenlijk geen tijd voor? Vind je het te ingewikkeld? Heb je geen budget? En ik moest ‘ja’ zeggen op die eerste vraag. Ik had geen tijd om me er goed in te verdiepen.”

Kwaliteit en garanties

“Toen ik verder las en begreep dat ik verder geen onderzoek hoefde te doen en de kwaliteit door de gemeente werd gegarandeerd, was mijn keuze snel gemaakt.” “Ik had al wel wat onderzoek gedaan”, zegt Gery. “We zijn eigenlijk de laatste in ons blok die zonnepanelen leggen, dus we hebben veel ervaringen gehoord.

Tijd voor meer duurzaamheid

Het belangrijkste blijft toch dat er panelen komen en we duurzaam energie opwekken.” Gery geeft aan dat hij met zonne-energie graag zijn eigen gebruik zou willen opwekken. En hij is erg blij met het feit dat de panelen nu eindelijk liggen! “Eindelijk heb ik tijd om mijn plannen voor HR++-glas uit te werken!”

Met gemak Zon op je Dak

“We adviseren iedereen om te kijken naar de mogelijkheid om zonnepanelen te leggen.” En dat hoeft volgens Gery niet direct bij Zon op je Dak, als je het maar doet. “Voor ons was Zon op je Dak iets duurder dan andere aanbieders, maar we hebben echt gekozen voor het gemak van het totaalpakket dat werd aan geboden. Relatieve zekerheid van goede kwaliteit panelen en installatie, garantie vanuit de gemeente en we hoefden er verder geen tijd in te steken”

Wil jij weten of je gebruik kunt maken van Zon op je Dak?