Samen gezond koken!

We are Food 2018! You too?

We genieten van eten, produceren het met liefde en vernieuwen daarbij steeds. We zijn trots op de rijke wereld van verhalen achter ons eten: onze tradities én innovaties. Het zit in ons DNA. We Are Food. Daarom is Brabant in 2018 “Europese Regio van de Gastronomie”. Dat jaar staat in het teken van heerlijk, eerlijk en vindingrijk eten.

Oss eet!

Heeft je bedrijf passie voor voedsel? Zet Oss in 2018 mee op de kaart van het Brabantse jaar van de Gastronomie. Al eeuwenlang produceren boeren in ons buitengebied ons voedsel, waarvan we genieten bij de vele horeca en recreatieondernemers. Oss heeft een solide foodindustrie en agrifoodketen. Voorbeelden als de Klasseboeren Oss, NME centrum de Elzenhoek, Koksmaatjes of de eerste mbo-foodopleiding van ROC De Leijgraaf. Oss is voedsel!

Meedoen?

Heb je een mooi initiatief met voedsel in de hoofdrol? Kijk op ‘We are food!’ en meld je aan. Misschien wordt jouw bedrijf één van de twaalf Keukens van We are Food. Dan win je € 10.000,- en een maand publiciteit.