Actie zonnepanelen verlengd!

Buurtgenoten uit Oss hebben hun buurkracht gebruikt om een aantrekkelijk zonnepanelenaanbod te regelen. Twee maanden geleden waren de bijeenkomsten in Ussen Loovelt en Witte Hoef Verdistraat. Daar waren zo’n 180 mensen aanwezig. Ondertussen liggen er bij 80 inwoners panelen en bij evenveel mensen loopt het offertetraject nog. Een prachtig resultaat waar de buurtteams met recht trots op mogen zijn!

Meer inwoners kunnen profiteren van het aanbod.  Het speciale zonnepanelenaanbod is verlengd en geldt nog tot en met 30 juni.  Iedereen uit de stad Oss kan hier gebruik van maken. De leverancier is gekozen op basis van prijs, kwaliteit en service. Bovendien krijgen de deelnemers extra korting achteraf afhankelijk van het aantal verkochte panelen.

Meedoen?

Als u een e-mail stuurt naar buurkracht.ussen.loovelt@gmail.com stuurt het buurtteam deze door naar de leverancier. Vermeld naam en adresgegevens plus het jaarverbuik en eventueel het aantal gewenste panelen. De leverancier (Solar Concept) neemt vervolgens contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat. Meer informatie kunt u vinden in de app van buurkracht die gratis te downloaden is via de App (IOS) of Play (Android) store.