Bezoek een duurzaam huis in gemeente Oss!

Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw woning maar weet u niet waar te beginnen? Huiseigenaren in de gemeente Oss vertellen je graag meer over hun ervaringen en openen hun deuren tijdens de Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november.

Een bezoek aan een woning en de uitwisseling met de bewoners en andere bezoekers geeft veel inspiratie en ideeën hoe je tot een goede aanpak komt voor je eigen woning of VvE. Huiseigenaren die hun woning openstellen voor bezoek vertellen graag over hun aanpak. Ze geven antwoord op vragen als; Welke materialen zijn er gekozen? Waarom is er voor deze specifieke installatie gekozen? En wat zou u achteraf anders doen?

Denkt u na over hoe u het beste kunt isoleren? Heeft u een monument wat u gasloos wilt maken? Of wilt u meer weten over natuurlijke materialen? De Duurzame Huizen Route biedt de unieke kans om ervaringen uit eerste hand te horen.

Weekend weg

Gaat u op bezoek bij een woning tijdens de Duurzame Huizen Route of stelt u zelf uw woning open? Dan maakt u ook nog eens kans op een weekend weg in een duurzaam verblijf.

Bekijk welke woningen er bij jou in de buurt opengaan en meldt u aan voor de woning van uw keuze op www.duurzamehuizenroute.nl/oss.