Duurzame Huizenroute 2020

Een comfortabel en energiezuinig huis is extra belangrijk nu je meer tijd thuis doorbrengt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Via de Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Dit jaar kun je van 7 november tot 15 december in contact komen met deze huiseigenaren. Via een videoverbinding laten huiseigenaren zien hoe zij hun woning duurzamer maakten en gaan zij met jou in gesprek. Schrijf in voor een online bezoek of deel zelf jouw verhaal via www.duurzamehuizenroute.nl.

Videogesprekken

Vanwege de coronamaatregelen is het bezoek dit jaar online, door middel van videogesprekken. Dé kans om eens binnen te kijken bij een huis aan de andere kant van Nederland, bijvoorbeeld bij een huis dat lijkt op jouw eigen woning of met een specifieke maatregel. Na inschrijving ontvang je een duidelijke instructie over hoe het videogesprek in zijn werk gaat. Er plek voor 8 bezoekers per videogesprek.

Zelf ervaring delen

Heb jij al duurzame stappen gezet? Deel dan ook jouw ervaring en meld jouw woning aan als voorbeeld. Elke ervaring is welkom; of het nu gaat om HR++-glas of gevelisolatie of het volledig aardgasvrij maken van een huis. Het deelnemen aan een videogesprek is optioneel; ook een voorbeeldwoning op de website is waardevol voor anderen die op zoek zijn naar informatie en ervaringen.

Wil je meer weten of meedoen?

Wil je meer informatie, aanmelden voor een digitaal bezoek of uw eigen woning aanmelden? Kijk dan op

www.duurzamehuizenroute.nl