Zon op je dak start! Doe mee!

Heb je een eigen woning en wil je zonnepanelen? Maar vind je de aankoop daarvan lastig? Geen tijd om je hierin te verdiepen? Of heb je niet het budget? Met het project ‘Zon op je dak’ biedt gemeente Oss een oplossing. Het gaat om een volledig pakket: van offerteaanvraag tot aan het installeren en 15 jaar onderhoud van de zonnepanelen. Inclusief verzorging van de BTW teruggave, een opbrengstgarantie én een financiële regeling met een gunstig rentepercentage. Kortom, zonder zorgen energie uit de zon op je dak!

2.500.000 kWh duurzame stroom

Zon op je Dak is een initiatief van de gemeente Oss. Wethouder Johan van der Schoot: ‘We willen zoveel mogelijk stimuleren dat woningen worden voorzien van zonnepanelen en op deze manier CO2 besparen. We weten dat menigeen die wel zonnepanelen wil aanschaffen opziet tegen de kosten en wat je daarvoor moet regelen. Met dit aanbod helpen we daarbij: met een lening en met het ontzorgen van datgene wat je moet doen.  Makkelijker kunnen we het niet maken. ’

Waarom zonnepanelen van Zon op je Dak?

Je krijgt persoonlijk advies op afstand én aan huis. Alles wordt voor je geregeld, technische kennis en eigen geld is niet nodig. Je bespaart direct op je energiekosten en de lening heeft een lage rente van 0,5%. De installatie, 15 jaar garantie, monitoring en service en onderhoud zijn inbegrepen. Er zijn twee voorwaarden voor deelname. Je bent inwoner van gemeente Oss en jouw dak is geschikt voor zonnepanelen.

In sommige woonsituaties is een vergunning verplicht. Bijvoorbeeld als je in een monument, karakteristieke woning of in een beschermd stadsgezicht woont.

Meld je aan!

Wil je zonnepanelen op je dak? Vul dan je postcode en huisnummer in op de website https://www.zonopjedak.nu  Daarna kijkt Zon op je Dak of je dak geschikt is en geven we advies over het aantal zonnepanelen voor jouw dak. Je ontvangt een aanbod op maat. Wil je dat we je actief informeren over het project Zon op de dak? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via https://www.zonopjedak.nu/nieuws/ .