EET met je Hart

Oss doet van 1 november tot 17 december mee aan de landelijke campagne EET Met je Hart. Dat is een campagne tegen eenzaamheid bij kwetsbare ouderen. Zes weken lang vragen 23 restaurants in Oss hun bezoek een euro extra te geven voor Eet met je Hart. Daarmee organiseert Stichting Met je hart ontmoetingen voor Osse ouderen om nieuwe  vriendschappen te sluiten en weer betrokken te raken bij de maatschappij. De opbrengsten in Oss worden gebruikt voor Osse ouderen: Lokaal voor lokaal.

Burgemeester Wobine Buijs-Glaudemans en Maaike Widdershoven zetten zich in als ambassadeurs.

Deze restaurants in Oss doen mee

De volgende restaurants in Oss doen mee met EET met je hart: Amici d’Italia, Brownies & Downies Oss, Caffè Corretto, Cityhotel/restaurant La Couronne en Brasserie De Serre, Brasserie La Colline, Délifrance Oss, het Franse bakkertje, het Friethuys, Grillkamer De Bodega, H32, ’t Hof in de Houtstraat, restaurant De Kapel, Het Lokaal, hotel/restaurant De Naaldhof, De Nieuwe Wereld, Miens Eethuis, Pannenkoekhuis de Oude Maas, restaurant Pardon, De Rooij Peper, Taverna Da Silva, Da Tommaso, Voorafentoe, de Winkel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de restaurantcampagne EET met je hart en over het werk van stichting Met je hart? Neem dan contact op met Carin van Maanen via e-mail carin@metjehart.nl of kijk op www.metjehart.nl of op www.Facebook.com/metjehartOss