Event de Kracht van Duurzame Ontwikkeling groot succes

Op 17 april vond het event van de Kracht van Duurzame Ontwikkeling plaats. De Kracht van Oss maakt hiermee MVO concreet! Er is een werkwijze ontwikkelt om het containerbegrip ‘MVO’ (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) in kleine stukjes te hakken om zowel de ondernemers als de medewerkers hierin te betrekken en ondersteunen. Op doen 25 bedrijven mee en het doel is om 100 bedrijven MVO en/of PSO proof te maken.

Mooie resultaten

De resultaten van de eerste MVO ronde heeft mooie resultaten opgeleverd. Inmiddels zijn de eerste certificaten uitgereikt aan: Kemkens Installaties, Ammanu, Muller Bouw, Peter Megens installaties B.V., Van Driel vervoersservice, Optimum Storage Solutions B.V. en FiTNEZZplaza. Ook voor PSO zijn de eerste certificaten uitgereikt aan de Gemeente Oss en Van Driel vervoersservice.

Jaap Bressers

Na afloop van het officiële gedeelte werden de 80 aanwezigen getrakteerd op een inspirerende voordracht door Jaap Bressers. De wijze lessen van Jaap kunnen door de ondernemers gebruikt worden als inspiratie om het maximale uit MVO te halen.

Aanmelden

Inmiddels hebben er weer 5 nieuwe bedrijven zich aangemeld. Bent u ook geïnteresseerd?  Bel of mail via events@newbusinessoss.nl dan nemen wij z.s.m. contact op.