Spectro: Ecodos Easy

Ecodos Easy is ‘s werelds eerste intelligente en energie neutrale dispenser voor reinigingsmiddelen. De toepassing van slimme technologie leidt tot extra efficiënt gebruik van onze ecologische, hooggeconcentreerde reinigingsmiddelen voor gebouwen, keukens en textielwasmiddelen.

Gebruiksvriendelijk en zuinig
Ecodos Easy is een gebruiksvriendelijke dispenser, die zeer accuraat is in het afgeven van de juiste dosering. U kunt twee verschillende doseringen gebruiken met een simpele druk op de knop. Een vertragingstimer voorkomt dat medewerkers te veel reinigingsmiddel gebruiken.

Zonne-energie en data
Het doseersysteem werkt op een duurzame en oplaadbare accu. Echter bij voldoende (lamp) licht kan het systeem zichzelf opladen door middel van het geïntegreerde zonnepaneel. Daarnaast genereert de dispenser data wat inzicht geeft in het verbruik van de schoonmaakmiddelen.

Kostenverlagend en training
Onze hooggeconcentreerde reinigingsmiddelen bieden lage kosten per dosering. Bovendien blijven het aantal transportbewegingen tot een minimum beperkt. Daarnaast trainen wij schoonmaak- personeel in hygiënischer, veiliger en milieuvriendelijker te werken. De producten en doseersystemen worden inmiddels door heel Europa gedistribueerd.

Paspoort

Wie
Spectro BV
Categorie
Planet
Global Goal
Betaalbare en duurzame energie
Duurzame steden en gemeenschappen
Eerlijk werk en economische groei
Industrie, innovatie en infrastructuur
Klimaatactie
Partnerschap om doelstellingen te bereiken
Verantwoorde consumptie en productie