Spirit: duurzame openbare verlichting

SPIRIT maakt openbare verlichting die onafhankelijk van het centrale elektriciteitsnet functioneert. Bijvoorbeeld door zonnepanelen. De technologieën verwerken we in het esthetische design van de lichtmast: zo zijn de zonnepanelen geïntegreerd in de vier verticale vlakken van de mast en de batterij in de fundering. Onze visie: voor verlichting ’s nachts kunnen we de zon en de moderne technologie van nu gebruiken.

Wereldwijd

De duurzame openbare verlichting wordt gemaakt in Oss maar is met name te vinden in Afrika en het Midden-Oosten, gezien de daadkracht van de markt en het constante aantal zonuren op die locaties. Daar is ook de toegankelijkheid en betrouwbaarheid van het centrale elektriciteitsnetwerk lager en de meerwaarde om verlichting onafhankelijk te maken groter.

Veiligheid

Met ons licht leveren wij veiligheid, voor zicht op de weg, voor smart cities. Dit doen we door toepassing van duurzame energietechnologiën. Maar we leveren ook veiligheid voor gemeenschappen, waarbij vrouwen nu ook in de avond over straat kunnen.
Zo dragen we bij aan een mooi aantal van de 17 Global Goals.

Paspoort

Wie
Spirit Solar Lighting
Categorie
Planet
Global Goal
Betaalbare en duurzame energie
Duurzame steden en gemeenschappen
Eerlijk werk en economische groei
Industrie, innovatie en infrastructuur
Klimaatactie