Milieustraat Oss zes dagen per week open

Vanaf 5 februari 2018 is de milieustraat Oss zes dagen per week open. Uit onderzoek blijkt dat hier behoefte aan is. Bij de milieustraat kunt u als inwoner van de gemeenten Oss en Landerd afval inleveren.

Milieustraat Oss zes dagen per  week open

Veel mensen in de regio maken gebruik van de milieustraat in Oss. Ook inwoners van de gemeente Landerd. Uit onderzoek blijkt dat er behoefte is aan ruimere openingstijden. Die komen er vanaf 5 februari 2018; dan is de milieustraat Oss zes dagen per week open. Nu is de milieustraat op maandag en dinsdag gesloten.

Nieuwe openingstijden milieustraat Oss      

Maandag t/m vrijdag 08.30 uur – 16.30 uur

Zaterdag 08.30 uur – 15.00 uur

Duurzaamheidsplein

Gemeente Oss start op 5 februari 2018 met de werkzaamheden voor het duurzaamheidsplein. Op het duurzaamheidsplein gaan kringloopbedrijf Oss en de milieustraat Oss nog meer samenwerken. Zo komt er één inzamelpunt voor afval en afgedankte goederen. Het  kan door de werkzaamheden op momenten druk zijn op de milieustraat. De werkzaamheden aan het duurzaamheidsplein zijn in juli 2018 klaar.

Inzamelpunt Ir. Diddewerf sluit

Naast een inzamelpunt voor afval op de milieustraat is er ook een inzamelpunt op de Ir. Diddewerf aan de singel 1940-1945 in Oss. Dit inzamelpunt sluit vanaf 5 februari 2018.