Team Ussen/Loovelt organiseert infoavond over zonnepanelenaanbod

Team Ussen/Loovelt bundelt hun buurkracht voor een gunstig zonnepanelenaanbod voor de buurt. Mensen die interesse hebben kunnen zich aanmelden via de buurkracht app. Vrijdag 15 maart houdt het buurtteam Ussen/Loovelt een informatieavond in Wijkcentrum De Hille aan de Looveltlaan 25 in Oss waar een onafhankelijke energieadviseur de keuze toelicht

Na de informatiebijeenkomsten in het gemeentehuis afgelopen najaar zijn er in Oss diverse buurtteams opgericht waaronder ons team Ussen/Loovelt (inclusief aanliggende buurten en West Vlashoek). ‘Wij hebben bij aanbieders in de regio offertes opgevraagd aan de hand van diverse criteria. Deze offertes gaan wij samen met een onafhankelijk energieadviseur vergelijken en kiezen dan het beste aanbod. Hoe meer mensen er meedoen, hoe voordeliger het wordt’, aldus bewoners Harry, Carola, Nynke, Joost en Marian uit Ussen.

Bijeenkomst

Vrijdag 15 maart is er een bijeenkomst in Wijkcentrum de Hille. Vanaf 19.30 uur presenteren ze het aanbod. Bewoners kunnen daarna intekenen voor een vrijblijvende persoonlijke offerte.

Buren verzamelen

Heb je interesse? Meld je dan aan via de buurkracht-app en blijf op de hoogte. Deze is gratis te downloaden via de Playstore of Appstore. Het verplicht je tot niets. Je kunt je ook aanmelden via de website www.buurkracht.nl. GeĆÆnteresseerden uit aanliggende buurten kunnen zich ook aansluiten. Meer informatie is verkrijgbaar door te mailen naar buurkracht.ussen.loovelt@gmail.com.