U kunt nog twee weken mee doen aan de isolatieactie!

Tot en met 1 juli kunt u mee doen aan de isolatieactie van Buurkrachtteam Ussen/Loovelt. Het project isolatie van Buurkrachtteam Ussen/Loovelt is bijna afgerond. En met succes! Zo zijn er ruim 135 Ossenaren die gebruik maakten van de glasisolatie actie! Het mooie van deze actie is dat je gezamenlijk en daardoor goedkoper inkoopt. Wilt u meedoen? Kijk voor meer informatie op de website van buurkracht.

Inkoop Isolatie

Het Buurkrachtteam Ussen/Loovelt startte in 2019 met de gezamenlijke inkoop van spouwmuur-, vloer- en dakisolatie en isolatieglas. Joost Beljon, Marian de Sain, Frank van Grinsven, Nynke Spijker, Carola de Jong en Harry Lutgerink zorgden er samen voor dat alle Ossenaren tegen een mooi tarief hun woningen konden isoleren. Tot 1 juli 2021 kun je de volgende korting krijgen:

  • 15% korting op glasvervanging (HR++ of HR+++) en voor kozijnen en glas een vaste korting van 17,5%;
  • gemiddeld 20% korting op dak-, vloer- en spouwmuurisolatie.

Naast deze kortingen kun je via de regeling Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) subsidie ontvangen. Als je bijvoorbeeld minstens twee soorten isolatie toepast.

Deze actie is een succes en daarom begin dit jaar verlengd tot en met 1 juli 2021.

Over Buurkracht

Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger, gezelliger of duurzamer te maken in de buurt. Buurkracht helpt buren in heel Nederland om hun buurkracht te ontdekken en te vergroten. Door mensen bij elkaar te brengen en ze te ondersteunen. Door middel van tips, trucs en tools, zoals de buurkracht-app en de website www.buurkracht.nl.

Meer dan 350 buurten hebben inmiddels hun buurkracht ingezet. Woon je nu niet in een Buurkrachtbuurt? Start nog dit jaar met een buurtteam een eigen buurt en werk samen met andere Buurkrachtbuurten in Oss. Zo wordt het nog makkelijk en leuker!