Gratis energieadvies voor 10 woningen in de Ruwaard

Steeds meer bewoners gaan aan de slag met energiezuinig wonen. De gemeente Oss helpt u daar graag bij. Daarom organiseren wij de ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in de Ruwaard’. We zijn op zoek naar voorbeeldwoningen voor het geven van energie-advies. Doet u met uw woning mee?

Een adviesrapport voor u én voor de buurt

In uw buurt staan verschillende woningtypen. We willen van de meest voorkomende woningtypes één bestaande woning onderzoeken. Dat worden de voorbeeldwoningen voor uw buurt. Voor de voorbeeldwoningen schrijven energieadviseurs Ahmet, Roeland, Stijn en Remy een adviesrapport met de slimste stappen om energie te besparen. Die rapporten bespreken we met de buurt tijdens een online bijeenkomst op 29 juni en kunt u gratis downloaden.

Meld u aan met uw woning

Benieuwd hoe u meer energie kunt besparen? En wilt u uw woning aanmelden als voorbeeldwoning? Geef u dan op vóór 6 juni 2021. De gemeente Oss betaalt de kosten van de <P>adviesrapporten voor de voorbeeldwoningen.

  1. Ga naar: www.regionaalenergieloket.nl/acties en vul uw postcode in;
  2. Klik op de knop ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in de Ruwaard’ en daarna op de knop ‘Aanmelden als voorbeeldwoning’ en laat uw gegevens achter;
  3. Onze technisch adviseurs Ahmet, Roeland, Stijn en Remy zijn op 9 en 10 juni in de wijk om de woningopnames te doen. Grote kans dat ze bij u aanbellen voor een opname. Bent u niet thuis? Geen probleem, dan gaan ze bij de volgende voorbeeldwoning langs.

Snel aanmelden?

Scan de QR-code met de camera van uw mobiele telefoon. Open de camera van uw telefoon en richt deze op de figuur hiernaast. U wordt direct naar de actiepagina geleid.

Online informatiebijeenkomst met de buurt

Tijdens een online informatiebijeenkomst geven we uitleg over de adviezen per woningtype en over subsidies voor energiebesparende maatregelen. Ook krijgt u tips om met weinig geld energie te besparen. De online bijeenkomst is op 29 juni 2021 van 19.30 tot 21.00 uur, via www.regionaalenergieloket.nl/acties.

Heeft u vragen? Bel of mail gerust!

Heeft u nog vragen over de ‘Buurtactie Energiezuinig Wonen in de Ruwaard’? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.