Hulp bij energie besparen voor Verenigingen van Eigenaren!

Woensdag 23 februari om 19.00 is er voor Verenigingen van Eigenaren in gemeente Oss een online bijeenkomst van het VvE Transitie Centrum Brabant. Steeds meer inwoners van gemeente Oss kiezen ervoor om hun woning te verduurzamen. Hierdoor woon je prettiger en gebruik je minder energie. Gemeente Oss weet hoe ingewikkeld dit kan zijn voor VvE’s. Daarom is daar nu specifieke hulp voor.

VvE Transitie Centrum Brabant

In Noord-Brabant is een project gestart om VvE’s te ondersteunen bij de verduurzaming. Gemeente Oss heeft samen met andere gemeenten, VvE-beheerders en VvE Belang het VvE Transitie Centrum Brabant (VTCB) opgericht.

De komende jaren kunnen VvE’s bij dit centrum advies en begeleiding krijgen bij het verduurzamen van het wooncomplex. Bij het VvE Transitiecentrum Brabant zitten adviseurs die weten welke informatie u nodig heeft op gebied van duurzaamheidsmaatregelen, juridische- en financiële zaken.

Meer weten? Kom naar de online informatiebijeenkomst!

Tijdens de online informatiebijeenkomst op woensdag 23 februari is er de kans om kennis te maken met het VTCB. De gemeente, Vve Belang en het Nationaal Warmtefonds zijn aanwezig en geven informatie over de plannen en de rol van de gemeente, het proces van verduurzamen, juridische zaken en financiën.

VvE’s ontvangen deze week een brief met de uitnodiging en programma. Heb je de brief niet ontvangen en wil je er toch bij zijn? Neem contact op met het VvE Transitiecentrum Brabant: 085 237 74 44. Of stuur hen een mail via: info@vtcb.nl. Het programma staat ook op www.vtcb.nl.