Informatieavonden Oss Isoleert

Energie besparen is beter voor ons klimaat. Eén van de beste manieren om energie te besparen is door het isoleren van uw woning. En het is ook nog beter voor uw portemonnee. Isolatie van glas, muur, vloer en dak levert u namelijk gelijk besparing op uw energiekosten op.

Bijeenkomsten over spouwmuurisolatie

Heeft u een woning met een bouwjaar eerder dan 1977 en nog geen spouwmuurisolatie? Dan nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst van Oss Isoleert bij u in de buurt.

Woensdag 10 oktober – 20.00 uur – Gemeentehuis Oss

Donderdag 11 oktober – 20.00 uur – Wijkcentrum D’n Iemhof

Maandag 22 oktober – 20.00 uur –  Wijkcentrum Schadewijk

Dinsdag 23 oktober – 20.00 uur – Buurthuis De Deel

Donderdag 25 oktober – 20.00 uur – Dorpshuis de Berghplaets

Maandag 29 oktober – 20.00 uur – Gemeenschapshuis Vidi Reo

Dinsdag 30 oktober – 20.00 uur – Wijkcentrum De Hille

Woensdag 31 oktober – 20.00 uur –  Gemeenschapshuis Avanti

Energiebesparen

Tijdens deze avonden legt de heer Marc Verbeeten van De Verbinding uit hoe spouwmuurisolatie wordt aangebracht. Ook laat hij zien dat goede spouwmuurisolatie voor een aantrekkelijke prijs mogelijk is. Dat kan als u dat samen met een aantal woningeigenaren in Oss laat doen. Bij deze bijeenkomsten zijn ook mensen van BrabantWoontSlim en de Energiecoöperatie Oss aanwezig. U kunt bij hen terecht om een afspraak te maken voor overleg over uw andere vragen over energiebesparing en duurzame energie voor uw woning.

Waarom deze bijeenkomsten?

Het zelf organiseren van het isoleren van je huis is niet voor iedereen even makkelijk om te doen. Daarom willen we als gemeente Oss u deze mogelijkheid aanbieden. Daarbij bent u vanzelfsprekend vrij om na het ontvangen van de informatie en de offerte om  ook bij andere bedrijven een offerte op te vragen.

 Actie Oss Isoleert

Coöperatie de Verbinding werd in 2014 opgericht voor het project ‘woningisolatie’ van de provincie Noord-Brabant. Inmiddels heeft De Verbinding in Landerd, Veghel, St. Oedenrode, Schijndel ruime ervaring opgedaan met het aanbieden van spouwmuurisolatie aan eigenaren van woningen.

Heeft u nog vragen?

Op de website https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/ vindt u meer informatie over spouwmuurisolatie. Heeft u vragen over deze brief van gemeente Oss? Stuur dan een e-mail naar duurzame-energie@oss.nl, of  bel naar gemeente Oss via 14 0412.