Doe mee met de Steenbreektrofee 2020

‘Samen voor meer groen in de buurt’, is dit jaar het thema voor de Steenbreektrofee. En groen in onze buurten hebben we! Denk aan de buurttuin bij de Chrysantstraat, het Slowpad in de Ruwaard, de Tiny Forest op het schoolplein in Lithoijen, een groene speelplek in Deursen, Oijen en Ussen, de bloembakken in Berghem of de Groene long die is vernieuwd in Geffen. Mooie voorbeelden die mee kunnen doen aan de steenbreektrofee. En we hebben zoveel meer in gemeente Oss.

Aanmelden

Hebben jullie in jouw buurt een mooi project uitgevoerd dat een bijdrage levert aan meer groen in de buurt? Meld jullie project dan aan bij Steenbreektrofee, Stichting Steenbreek, Paulus Borstraat 41, 3812 TA,  Amersfoort. Of mail naar info@steenbreek.nl en geef aan dat het om de Steenbreektrofee 2020 gaat. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juli.

Wie kunnen er meedoen?

Projecten vanuit gemeenten, waterschappen, provincies en partners van Steenbreek kunnen zich aanmelden. Het project kan van een gemeente of provincie zijn maar ook van een buurtvereniging, wijk- dorpsraad of corporatie. De grootte van het project is niet bepalend voor deze prijs. Een professionele jury beoordeelt de inzendingen. De drie beste voorbeelden krijgen in september een bezoek van de jury. De prijsuitreiking is tijdens de Nationale Groendag op 15 oktober in Oss.

Prijs

De winnaar van de Steenbreektrofee 2020 ontvangt naast deze wisseltrofee ook media-aandacht met onder andere een uitgebreid artikel in de Steenbreekspecial van Vakblad Groen en krijgt ook een boom en vaste planten aangeboden.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op

www.steenbreek.nl/steenbreektrofee