Laat je inspireren bij de Duurzame Huizen Route

UPDATE: Andere opzet van de Duurzame Huizen Route 2020
Vanwege de nieuwe maatregelen van de overheid rondom corona kan de Duurzame Huizen Route niet doorgaan zoals in eerste instantie opgezet. Momenteel bekijken we hoe we de huiseigenaren op een andere manier kunnen ondersteunen om hun ervaringen te delen. Een online bezoek in een woning valt onder de mogelijkheden. De Duurzame Huizen Route heeft in het voorjaar 2020 met online bezoeken al veel ervaring opgebouwd. We gaan kijken hoe we een en ander kunnen organiseren.
We houden huiseigenaren en bezoekers op de hoogte via de nieuwsbrief en www.duurzamehuizenroute.nl/corona.

Duurzame Huizen Route 2020

Heeft u een duurzame woning? Meld u dan tot 20 september aan voor de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland en kans maken op één van de prijzen. De Nationale Duurzame Huizen Route geeft u graag de welverdiende waardering voor uw duurzame prestatie en wil de duurzame voorbeelden een podium geven. U kunt aanmelden via: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Deel het verhaal van uw woning

Op zaterdag 31 oktober en 7 november is het Nationale Duurzame Huizen Route. Bezoekers schrijven zich voor een bezoek, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn. U kunt duurzame huizen bezoeken maar u kunt ook meedoen met uw woning. U kunt de woning aanmelden via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Of het nu gaat om HR++ glas, isolatie of de installatie van een warmtepomp, alle ervaringen zijn welkom.

Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar huiseigenaren hun ervaringen delen met het duurzaam maken van hun woning. Mensen kunnen zich het hele jaar oriënteren op duurzaam wonen door de voorbeelden en ervaringsverhalen te bekijken of door vragen te stellen aan de huiseigenaren.