Leerreis naar een duurzaam leven en werken in Oss

Graag nodigt Sandra Schreurs ondernemers uit om voor het U.Lab-traject met als thema: leven en werken in Oss toekomstbestendig maken. Sandra: ‘Niet door te doen wat we altijd al hebben gedaan, maar door aandacht te geven aan wat echt nodig is met de (verborgen) kwaliteiten die er al zijn.’

Waarom meedoen
Sandra: ‘Omdat je in deze sterk veranderende tijd als ondernemer niet stil wilt blijven staan en op zoek bent naar kansen en mogelijkheden. Maar ook omdat je voelt dat je met je bedrijf een bijdrage kunt leveren aan een duurzamere toekomst. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen en kleinkinderen. Door co-creatie met andere ondernemers ontstaan juist die nieuwe kansen en mogelijkheden en bouw je mee aan een krachtig ecOss netwerk dat ook na de training een broedplaats van nieuwe ontwikkelingen zal zijn.’

Hoe
Thuis volg je het online-programma (MOOC) van het MIT met korte filmpjes en ondersteunende oefeningen. Tijdens 8 bijeenkomsten op Boerderij de Notelaar in Berghem gaan we met de inzichten aan de slag en is er ruimte voor het maken van opdrachten. Maak je daar dus niet al te druk over. Ook na de training blijf je toegang houden tot alle onderdelen. Meer informatie hierover krijg je tijdens de oriëntatiebijeenkomst.

Wanneer
Het zijn 8 donderdagmiddagen van 14:00 uur tot ongeveer 17:00 uur. De zijn de volgende donderdagen: 14 en 21 september,  5 en 19 oktober,  9, 16 en 30 november en 14 december. Tijdens de vetgedrukte data geeft Otto Scharmer een live sessie, die we, als de techniek dit mogelijk maakt, bijwonen. Hij is de schrijver van het boek ‘Leiden vanuit de toekomst’.

Geïnteresseerd of nieuwsgierig?
Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst op donderdag 24 augustus. De bijeenkomst start om 14:00 uur op Boerderij de Notelaar aan de Waterstraat 3 in Berghem. Of mail naar boerderij@denotelaar.nl .  Je kunt je ook inschrijven voor de U.Lab ecOss hub nieuwbrief.